Hrabstwo Juliusz RPG
Chlebkojebca ;c
Wyciąga do mnie rękę... o co mu chodzi? Złapałem ją i uniosłem ludka w powietrze, tak by jego twarz snalazła się na wysokości mojej.
Drugą ręką podniosłem okulary... i tak nie miałem oczu, ale chciałem udać, że się przyglądam.
- Monstrum, pan, zdecyduj się, blagh zkffuth nig.
Kiedy Hrabia wpadł do piwnicy, od razu wiedziałam, że będziemy mieć przejebane. Kiedy szanowny jegomość w odpowiedzi na jego nieskładny bełkot uniósł go do góry już-już miałam mdleć ze strachu, kiedy zorientowałam się, że teraz powstało drugie wyjście. Najciszej jak mogłam, zaczęłam się wspinać po powstałej dziurze.
Chlebkojebca ;c
Jeden ludek się podekscytował i idzie dziurą... A tam, wszystko jedno. Mogę sobie mówić, że bym ich zjadł, ale po ostatnim wątpliwej jakości posiłku jeszcze mi coś się w trzewiach szamoce. Ale miło wiedzieć, ze przynajmniej niektórzy się boją.
Może pomęczę tego ludka później?
Chlebkojebca ;c
Kątem oka dostrzegłem, że Krystynka ucieka przez dziurę. W pierwszej chwili też chciałem to zrobić, ale jako duchownemu, nie wypadało mi zostawiać Hrabii. Szczególnie, że to Hrabia. Chciałem jakoś zagadać, ale nie miałem za bardzo pomysłu...
- Wiesz, że taki jeden to siedział w pace za samobójstwo?
Chlebkojebca ;c
Jakiś ludzik się odezwał... żeby chociaż mądrze. Bełkocze, czy próbuje być zabawny?
- Może zademonstrujesz?
Chlebkojebca ;c
- Nie, wolałbym nie... A taki inny to słuchał death metalu i umarł!
Chlebkojebca ;c
- Od death metalu się odwal, człowieczyno.
O mało co bym przestał sie uśmiechać.
Chlebkojebca ;c
- A wiesz jak się nazywa niespodziewana ciąża?
Chlebkojebca ;c
- Nie wiem, to ty tu jesteś ekspertem od tego.
Chlebkojebca ;c
- Kinder Niespodzianka!
Chlebkojebca ;c
- Wiele takich ci się przytrafiło już w życiu?
Chlebkojebca ;c
- Spowiadałem wiele dziewczyn, którym to się przytrafiło. Chcesz poznać jakąś?
Chlebkojebca ;c
- Małe bachorki smaczne - uśmiechnąłem sie szerzej niż to możliwe.
Chlebkojebca ;c
- Jak masz jakieś na zbyciu.